Wines

Polman en Partners Import of Great Italian Wines

Mijn naam is Jos Polman, ec drs. en register vinoloog. Na lange tijd actief te zijn geweest als CEO in het bedrijfsleven, besteed ik mijn tijd nu aan mijn grote passie: Italiaanse wijnen. Ik ben register vinoloog van de wijnacademie. Sinds vijftien jaar ben ik eigenaar van een landgoed in het Italiaanse Umbrië, en heb daardoor het land, de mensen, de cultuur, de historie en vooral de wijnen leren bewonderen.

Op zoek naar de echte passie en kwaliteit, en uit respect voor de traditie en het land, kwam ik in contact met Savino de Serio; sommelier en wereldreiziger met een verbluffende kennis van Italiaanse wijnen. Hij bracht me in contact met wijnhuizen die alle grote passie als kenmerk hebben en streven naar absolute topkwaliteit. Ik vertegenwoordig deze wijnhuizen en leg contact met importeurs en wijnhandelaren.

 De wijnen die ik selecteer bieden optimale kwaliteit qua kleur, geur, smaak en afdronk. Iedere glas is een beleving van het resultaat van de juiste druivenstokken en druivensoorten op het juiste terroir en de juiste locatie. Druivenstokken die volkomen in evenwicht zijn met de natuurelementen zonlicht, water en temperatuur.

Passie voor het wijn maken in combinatie met hoogwaardige technische kennis en de inzet van top-oenologen garandeert het onderscheid. Als u kennis wilt maken met deze Italiaanse pareltjes, kunt u mij mailen of bellen voor een afspraak: jpolman1947@gmail.com, 0031(0)6 53 292190.


Deze vijf wijnhuizen voldoen aan onze zware criteria. Ze zijn authentiek, kennen een lange historie, hebben passie en liefde voor het vak en het land, in combinatie met grote kennis van oenologie. Het resultaat is topwijnen van wereldklasse, die zich onderscheiden op alle niveaus.

Wij zijn kritisch met de keuze van onze afnemers. De belangstelling is groot, wacht dus niet te lang. Ik maak graag een afspraak.

U kunt mij bellen of mailen: 00(31) 6 5329 2190, jpolman1947@gmail.com.

 

Hartelijke groet

drs Jos Polman rv